KERESKEDELMI TEVÉKENYSÉG

Euromedic Trading Kft.


A 25 éve alakult, nagy tapasztalattal rendelkező vállalat mintegy 300 gyártóval és szállítóval áll kapcsolatban, és partnerei nagy megelégedésére több, mint 10.000 terméket forgalmaz egészségügyi intézmények, kórházak, egyetemi klinikák részére.

Az Euromedic Trading Kft. elsősorban az egészségügyi intézményekben, kórházakban és klinikákon használt eszközök, berendezések, szolgáltatások, technológiák, egyszer használatos orvosi fogyóanyagok értékesítésével foglalkozik, de portfóliójában ugyanúgy megtalálhatók a hagyományos tisztítószerek és az irodaszerek, valamint az egészséges életmódhoz, a babaápoláshoz kapcsolódó termékek is.

A Euromedic Trading Kft. kereskedelmi szolgáltatásainak fő célja, hogy ügyfeleinek a legjobb minőségű, igényeiknek és elvárásaiknak leginkább megfelelő termékeket kínálja, megfizethető áron.

2014-ben a meglévő beszállítói és vevőkapcsolatokra épülve, külön üzletágként beindítottuk webshopunkat, hogy a 21. század kihívásaival lépést tartva, portfóliónk bővítésével új vevőket és vevőcsoportokat érjünk el nemcsak a B2B, hanem a B2C piacon is. A cégcsoporton belül így a webshop üzletág lett az első, amely a gazdálkodó szervezetek mellett célzottan nyitott az egészségtudatos, illetve megnövekedett egészségügyi igénnyel rendelkező, egyéni vevőcsoportok felé is.

Folyamatosan bővített termékválasztékunkban jelenleg közel 9000 terméket kínálunk vevőinknek, amelyek közül számos terméknek a magyarországi disztribútorai vagyunk.

Az alábbi termékkategóriákat kínáljuk a kórházak és egészségügyi intézmények számára:

Teljes körű kórházi ellátás  

Euromedic Preventative Solution Kft.

Az Euromedic Csoport legújabb tagjaként az Euromedic Preventative Solution Kft. a cégcsoport magyar kórházakkal, egyetemi klinikákkal fennálló több évtizedes kereskedelmi tapasztalatait az egészségügyi intézmények gép és műszerellátásában is kamatoztatja.

Az Euromedic Preventative Solution Kft. a világ vezető gyártóinak világszínvonalú termékeit forgalmazza. A cégcsoport megalapozott jó hírneve, az egészségügyi piac beható ismerete, a komplex logisztikai és pénzügyi háttér megfelelő alapot nyújt ahhoz, hogy a magyar egészségügyi szolgáltatók ebben a termékkörben is megbízható, stabil és rugalmas partnerként számíthassanak a cégre. A társaság kiemelt figyelmet fordít az orvostechnológiai, műszaki tartalomra és szaktudásra, és a megbízható, sokoldalú szerviz- és karbantartási szolgáltatásokra.

Az Euromedic Preventative Solution Kft. fogászati kezelőegységek, eszközök és röntgenek, képalkotó diagnosztikai nagyberendezések disztribúciójával foglalkozik, ezek között olyan világvezető márkák találhatóak, mint a KAVO DENTAL, DÜRR DENTAL, PLANMED, PLANMECA

Az alábbi termékeket kínáljuk Partnereink számára

Minőségi és Biztonsági Garanciák

TEAM EUROMEDIC TRADING KFT.

 

 Edna Priel

Edna Priel

Ügyvezető

 

Deim Dorottya

Deim Dorottya

Projekt Manager

értékesítés, webáruház

 

 

 

Srej Adam

Srej Ádám

Beszerzési osztályvezető

TEAM Euromedic Preventative Solution Kft.

 

Pánczér Csilla

Pánczér Csilla

Ügyvezető igazgató

 

 

Szalai Gréta

Szalai Gréta

Sales és marketing asszisztens

 

SALES TEAM

 

Lajos Péter

Lajos Péter

Vezető Key Account Manager

 

 Alap Brigitta

Alapi Brigitta

Sales Manager

 

  Bartok-Csato Krisztina

Bartók-Csató Krisztina

Sales Manager

 Benyik Gyorgy

Benyik György

Sales Manager

 

Nagy Gyöngyi

Nagy Gyöngyi

Key Account Manager

 

 Annus Edit

Annus Edit

Key Account Manager

 

 Bacsa Zoltán

Bacsa Zoltán

Key Account Manager

 

 Törzsök Gabriella

Törzsök Gabriella

Key Account Manager

 Ferenc Betty

Ferenc Betty

Patikai Sales Manager

 Nagy Emoke

Nagy Emőke

Patikai Sales Manager

 Fehér Szilvia

Fehér Szilvia

Patikai Sales Manager

KAPCSOLAT

SZÉKHELY:
Cím: H-1051 Budapest, Gerbeaud Ház, Dorottya u. 1, 2. emelet
Telefon: +36 1 8153 100
Fax: +36 1 8153 107
E-mail: info@euromedic-hungary.com

LOGISZTIKAI KÖZPONT

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 36-40.

Copyright © 2020 Euromedic. All rights reserved