A cég története

Joseph PrielAz 1990-es évek elején – mint a legtöbb szektorban – az egészségügy területén is számos változás zajlott. Az állami vállalatok mellett egyre több magáncég jelent meg a piacon. Az EUROMEDIC-et az izraeli üzletember, Joseph Priel alapította 1995-ben. A cég intézmény-ellátási részlege forradalmian új megoldást vezetett be azzal, hogy ötvözte a gyógyászati anyagok pályázaton keresztüli beszerzését az egészségügyi intézmények gyógyszerkészlet-nyilvántartó rendszerével. A megalakulása óta eltelt időszakban az EUROMEDIC az egészségügyi szolgáltatók nagy megelégedésére az ágazat egyik meghatározó szereplője lett Magyarországon

Az EUROMEDIC kizárólag állami és önkormányzati fenntartású kórházaknak szállít. Ezen egészségügyi létesítmények tekintetében a piac legnagyobb részét lefedi, a vállalat kintlévőségei pedig biztonsággal behajthatók.
Magyarországon az EUROMEDIC az egyetlen olyan nagykereskedelmi vállalat, amely a kórházak eszközigényét teljes mértékben kielégítve gyógyszereket és orvosi anyagokat, valamint egészségügyi és irodai szereket egyaránt szállít.

Küldetésünk

A közegészségügyben a legfontosabb tényező a BETEG maga.
Szakmai és gyakorlati tapasztalatának köszönhetően az EUROMEDIC jól tudja, hogy a betegek milyen ellátást szeretnének, igényelnek és érdemelnek.
Nem csupán hivatásunk, hogy segítsünk az embereknek, hanem egyben a küldetésünk is, hogy az egészségügyben dolgozó szakembereket és rajtuk keresztül magukat a betegeket a legmodernebb technológiákkal, eszközökkel és szolgáltatásokkal lássuk el annak érdekében, hogy támogassuk őket egy jobb életminőség megteremtésében.
Célunk, hogy az egészségügyi ágazat számára a legjobb minőségű szolgáltatásokat tudjuk biztosítani, és közösen – a meglévő ágazatbeli szolgáltatókkal együttműködve – egészségesebbé tegyük a világot.
Azon vagyunk, hogy a közép- és kelet-európai kórházi piacon az első számú értékteremtő integrált egészségügyi szolgáltatóvá váljunk.
Legfőbb feladatunknak tekintjük, hogy minden körülmények között biztosítsuk a szállításokat a kórházak számára, ezzel is hozzájárulva a gördülékeny és hatékony betegellátáshoz.
Legfontosabb értékeink:

• ügyfélközpontúság • szakmaiság • hitelesség • innováció • együttműködés • hűség • rugalmas ügyfélkiszolgálás • modern látásmód és megoldások • partnerség • stabilitás • minőség • egyedi látásmód

Team

 

Joseph Priel

Joseph Priel

elnök

 

Kaló Vaskó Erzsébet

Kalo-Vaskó Erzsébet

általános alelnök

 

Levente Erika

Levente Erika

adminisztrációs vezető

 

Tóth Zsuzsanna

Tóth Zsuzsanna

gazdasági igazgató

 

 

 

Kovács Annamária

Kovács Annamária

főkönyvelő

 

Zámbori Melinda

Zámbori Melinda

Group Controller

 

György Ildikó

György Ildikó

HR igazgató

 

Nógrádi Tamás

Nógrádi Tamás

fejlesztési igazgató

KAPCSOLAT

SZÉKHELY:
Cím: H-1051 Budapest, Gerbeaud Ház, Dorottya u. 1, 2. emelet
Telefon: +36 1 8153 100
Fax: +36 1 8153 107
E-mail: info@euromedic-hungary.com

LOGISZTIKAI KÖZPONT

1119 Budapest, Nándorfejérvári út 36-40.

Copyright © 2017 Euromedic. All rights reserved