Hiánypótló szolgáltatások

Professzionális háttértámogatás szükséges ahhoz, hogy a kórházakban, rendelőkben dolgozó orvosok, nővérek hivatásuknak, a gyógyításnak szentelhessék idejük, energiájuk nagy részét. Az Euromedic Hungary vállalatcsalád tagjaként cégünk, az Euromedic Technology Kft. a magyar egészségügyi piacon szerzett több évtizedes tapasztalatra támaszkodva alakította ki hiánypótló szolgáltatásait az intézmények teljes körű ellátásának részeként értelmezett egészségügyi gépek, műszerek forgalmazása, szervize terén.

Cégünk olyan stabil és megbízható szereplő, amely kellő szakértelemmel, piaci ismerettel és megfelelő logisztikai háttérrel rendelkezik ahhoz, hogy sikeresen bonyolítson le komplex projekteket. A legmagasabb szintű, teljes körű ellátást nyújtjuk, hogy az egészségügyi intézmények megbízható, stabil és rugalmas partnerként számíthassanak ránk.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, mindenkor a legkiválóbb és legelőnyösebb konstrukciókkal, termékekkel és szolgáltatásokkal állunk partnereink rendelkezésére.

Az Euromedic vállalatcsalád óriási tapasztalatra tett szert az egészségügyi közbeszerzési eljárások terén. A sikeres közbeszerzési részvételt megbízható, precíz szolgáltatási rendszerünk és családias vállalatunk magas szinten képzett munkatársainak szakértelme garantálja.

Átcsomagoló üzemet nyitott az Euromedic Pharma

2016 januárjától új szolgáltatást kínál partnereinek az Euromedic Pharma: ezentúl gyógyszer-átcsomagolási tevékenységgel is segíti az egészségügyi intézmények gyógyító munkáját.Tovább a hírhez